EVENEMENTEN

Van Concept tot uitvoer

The Productioneers is het evenementenbureau uit Haarlem en de essentiële partner voor uw evenement. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van een breed scala aan evenementen, variërend van congressen tot memorabele jubileumvieringen.

Ons team werkt volgens een duidelijk principe: uw ideeën zijn onze startpunt. Samen met u, stellen we alles in het werk om uw visie tot leven te brengen.

Boven alles is onze grootste drijfveer het creëren van een geweldige ervaring voor uw bezoekers. Wij geloven dat een succesvol evenement een verhaal vertelt, emoties opwekt en een blijvende indruk achterlaat.

Een overzicht van onze events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Daarnaast vinden we het ook leuk om de grotere particuliere feesten te produceren, bijvoorbeeld een tuinfeest, jubileum- of verjaardagsfeest.

EVENEMENTEN ORGANISEREN

Tijdens het organiseren van een event komt er veel op u af. Wij begrijpen als geen ander dat het plannen en uitvoeren van een succesvol evenement veel tijd en moeite kost. Wij ontzorgen u graag in dit proces met onze uitgebreide expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt, terwijl u zich volledig kunt richten op de inhoud.

Wij helpen u met het organiseren van uw evenement van concept tot uitvoer! Als eerst gaan we met u aan tafel om te kijken wat het doel van het evenement is. Vanuit dit doel gaan we over tot conceptontwikkeling. Wanneer er een concept is gemaakt, beginnen we met produceren. Van techniek tot stroomvoorziening, van verkeersplan tot catering en van meubilair tot signing. We overzien alle facetten van de productie van uw evenement.

The Productioneers zijn een full service evenementenbureau en technisch producent. U krijgt een partner die elk aspect van uw evenement met aandacht en zorg behandelt, van het initiële concept tot de uiteindelijke uitvoering.

Met jarenlange ervaring in de branche en een ruim netwerk van betrouwbare, kwalitatieve leveranciers, kunnen wij elk bedrijf of organisatie ondersteunen, ongeacht de omvang of complexiteit van het evenement. Of u nu een intiem zakelijk bijeenkomst of een groot publieksevenement plant, wij zijn hier om u volledig te ontzorgen.

Onze Evenementendiensten

Als echte producenten denken we graag vanaf het eerste moment met onze klanten mee om een passend concept, vlekkeloze voorbereiding en een uniek event te creëren. Dat maakt ons werk variërend en uitdagend, dat vinden wij leuk!

Creatieve Conceptontwikkeling

We geloven dat een (zakelijk) evenement niet alleen informatief, maar ook inspirerend en boeiend moet zijn. Ons creatieve team helpt bij het ontwikkelen van een uniek concept en thema voor uw event, waardoor er bij deelnemers een blijvende indruk achterblijft.

Locatie en Logistiek

We helpen u bij het selecteren van de meest geschikte locatie voor uw event, rekening houdend met factoren zoals capaciteit, bereikbaarheid en faciliteiten. Daarnaast zorgen we voor een vlekkeloze logistieke planning, inclusief tijdelijke accommodatie, transport en catering.

Technische Productie

Als technisch producent zorgen wij ervoor dat uw evenement voorzien is van alle facaliteitnen die nodig zijn om uw event een succes te maken. Denk aan alle technische zaken zoals: Verlichting, geluidsinstaliatie en videoschermen. Maar bijvoorbeeld ook het meubilair, tijdens infrastructuur, tenten en hekken.  Zo hoeft u zicht geen zorgen te maken over alle randzaken en bent u verzekerd van een professionele en geweldige ervaring voor uw deelnemers.

Eventmanagement en Coördinatie

Op de dagen van het evenement zorgen we voor de opbouw en houden onze producenten het overzicht. Op de dag van uw event zorgen onze professionele eventmanagers ervoor dat alles goed verloopt. Van het begeleiden van deelnemers naar de juiste zalen tot het oplossen van eventuele logistieke uitdagingen, we coördineren elk aspect van uw congres. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement.

Site Productie

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen-)locatie zodat deze gereed is om uw evenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. 

Brainstormen en Advies

Bij The Productioneers staan we niet alleen klaar om uw evenement te realiseren, maar ook om met u mee te denken in de allereerste fasen van het concept. Of u nu een ruwe visie heeft of simpelweg een sprankje inspiratie, ons team duikt met u in een brainstormsessie. Samen ontdekken we creatieve invalshoeken, potentiële uitdagingen en optimale oplossingen. U profiteert van ons deskundig advies, zodat uw evenement niet alleen vlekkeloos verloopt, maar ook echt impact maakt. The Productioneers: uw partner in het gehele proces, van het eerste idee tot de laatste evaluatie.

EVENEMENTEN PRODUCTIE

Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk event uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen en budget. Van kleine zakelijke bijeenkomsten tot grootschalige internationale evenementen, we passen onze diensten aan om aan uw behoeften te voldoen.

Volledige Ontzorging: Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het organiseren van uw evenement. Van het vinden van de perfecte locatie en het regelen van technische faciliteiten tot het beheren van de logistiek, catering en aankleding – wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw event tot in de puntjes wordt verzorgd.

Ervaring en Expertise: Met onze jarenlange ervaring in de evenementenindustrie hebben we al menig event mogen produceren en organiseren. Ons team van professionals beschikt over diepgaande kennis en expertise om aan al uw eisen te voldoen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers.

Contact

Klaar om uw event tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en wij samen een onvergetelijk evenement kunnen realiseren.

Adres: Jan van Krimpenweg 9F - 2031 CE - Haarlem