Wie zijn wij?

Wij zijn The Productioneers, een evenementenbureau gevestigd in Haarlem. Wij produceren evenementen en verzorgen livestreams op locatie of in onze eigen studio. Met een team van jonge professionals en een groot netwerk organiseren wij uw (online) evenement! Creatieve oplossingen bedenken, daar houden wij van!

Wat eind 2019 begon als een samenwerking tussen de broers Sam en Noah op het gebied van evenement productie nam snel een nieuwe wending tijdens de corona periode. De wereld van evenement zetten vol in op digitaal. In de daarop volgende maanden specialiseerde ze zich in het produceren van webinars en livestreams. Met 150 verschillende producties in 2020 van interne e-learings tot Internationale klimaat conferenties. 

Ondertussen is het team uitgebreid en is er en vast kantoor in Haarlem. Vanuit hier en met het hele team produceren al onze verschillende evenementen, live, hybride en digitaal.

Meet the team

Sam Pappot

Productioneer en partner

Noah Pappot

Productioneer en partner

Andor Zandberg

Productioneer

Mees verburg

Productioneer

Samenwerken?

Heeft u al een idee, of hoort u graag meer over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een lekker kopje koffie!