Congres Organiseren?

Professionele Congresorganisatie op Maat ​

Welkom bij The Productioneers, dé specialist in het organiseren van congressen en evenementen die indruk maken. Tijdens het organiseren van een congres komt er veel op je af. Wij begrijpen als geen ander dat het plannen en uitvoeren van een succesvol congres veel tijd en moeite kost. Wij ontzorgen u graag in dit proces met onze uitgebreide expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw congres vlekkeloos verloopt, terwijl u zich volledig kunt richten op de inhoud.

Wat wij doen?

The Productioneers organiseren en produceren evenementen, hybride events en livestreams. Als echte producenten denken we graag vanaf het eerste moment met onze klanten mee om een passend concept, vlekkeloze voorbereiding en een uniek event te creëren. Dat maakt ons werk variërend en uitdagend, dat vinden wij leuk!

Al eens nagedacht over een Online congres?

Wel een congres, maar geen dure locatiehuur, minder reisbewegingen en meer flexibiliteit in programma aanpassingen? Kijk hier eens voor onze online congres opties

Hoe wij uw congres tot een succes maken

Creatieve Conceptontwikkeling

 We geloven dat een congres niet alleen informatief, maar ook inspirerend en boeiend moet zijn. Ons creatieve team helpt bij het ontwikkelen van een uniek concept en thema voor uw congres, waardoor er bij deelnemers een blijvende indruk achterblijft.

Locatie en Logistiek

We helpen u bij het selecteren van de meest geschikte locatie voor uw congres, rekening houdend met factoren zoals capaciteit, bereikbaarheid en faciliteiten. Daarnaast zorgen we voor een vlekkeloze logistieke planning, inclusief accommodatie, transport en catering.

Technische Productie

Als technisch producent zorgen wij ervoor dat uw congres voorzien is van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en ondersteuning, waaronder geluidsinstallaties, projectieschermen, verlichting. Onze technici zorgen voor een vlekkeloze uitvoer. Zo bent u verzekerd van een professionele en geweldige ervaring voor uw deelnemers.

Registratie en Deelnemersmanagement

Registratie uitbesteden? Geen probleem! Onze partners hebben geavanceerde registratiesystemen en deelnemersmanagementtools. Deze tools maken het gemakkelijk om de aanmeldingen te beheren, deelnemersgegevens te verzamelen en een vlotte check-in en -uit te garanderen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en nemen waar nodig het gehele proces uit handen.

Eventmanagement en Coördinatie

Op de dagen van het evenement zorgen we voor de opbouw en houden onze producenten het overzicht. Op de dag van uw congres zorgen onze professionele eventmanagers ervoor dat alles goed verloopt. Van het begeleiden van deelnemers naar de juiste zalen tot het oplossen van eventuele logistieke uitdagingen, we coördineren elk aspect van uw congres. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement.

Overlay Management

Heeft u de invulling van uw congres al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw congres uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen-)locatie zodat deze gereed is om uw congres te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. 

Uw congres naar een hoger niveau

Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk congres uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen en budget. Van kleine zakelijke bijeenkomsten tot grootschalige internationale congressen, we passen onze diensten aan om aan uw behoeften te voldoen.

Volledige Ontzorging: Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het organiseren van uw congres. Van het vinden van de perfecte locatie en het regelen van technische faciliteiten tot het beheren van de logistiek, catering en aankleding – wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.

Ervaring en Expertise: Met onze jarenlange ervaring in de evenementenindustrie hebben we al menig congres mogen produceren en organiseren. Ons team van professionals beschikt over diepgaande kennis en expertise om aan al uw eisen te voldoen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers.

Klaar om uw congres tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en een onvergetelijk congres voor u kunnen realiseren.

Weten wat The Productioneers allemaal doen?

Wij organiseren en produceren evenementen hybride events livestreams

Evenementen

Wij zijn het evenementenbureau uit Haarlem voor zakelijke evenementen, van congressen tot jubileum events. Wij ontzorgen u volledig, van concept tot uitvoer, wij denken met uw mee om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Hybride events

Wij zijn het Hybride eventbureau uit Haarlem. Wij combineren onze liefde voor evenementen met onze kennis van livestreamen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen bij de organisatie van uw hybride event.

Livestreams

Wij zijn uw partner voor professionele en indrukwekkende livestreams. Of het nu gaat om zakelijke conferenties, webinars of het livestreamen van uw event, wij staan voor u klaar om om u van A tot Z te ontzorgen.

Onze Projecten

Contact

Klaar om uw event tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en wij samen een onvergetelijk evenement kunnen realiseren.

Adres: Jan van Krimpenweg 9F - 2031 CE - Haarlem