Livestream van een Congres?

Livestream van een Congres:

Professioneel, Interactief en Wereldwijd Bereik met The Productioneers

Wanneer je een congres organiseert, is de impact ervan niet langer beperkt tot de vier muren van je locatie. Met The Productioneers breng je het congres rechtstreeks naar schermen over de hele wereld. Maar hoe zorgen we precies voor die onvergetelijke livestream ervaring?

Voorbereiding is de Sleutel

De voorbereiding begint ruim vóór de dag van het evenement. We analyseren eerst de locatie om de beste cameraposities, geluidsbronnen en belichting te bepalen. Ons team zorgt voor een gedetailleerd plan om de kernmomenten van het congres vast te leggen, van keynotes tot paneldiscussies en breakout sessies.

Livestream studio op locatie, regie. Tulips, Schiphol.
Livestream regie op locatie - The Productioneers

Techniek van Topkwaliteit

We geloven in het gebruik van de beste apparatuur voor de taak. Onze hoogwaardige camera’s, microfoons en mixers zorgen ervoor dat elke presentatie, vraag en discussie kristalhelder wordt uitgezonden. En met onze redundante streamoplossingen garanderen we dat de livestream altijd soepel verloopt, zonder onderbrekingen.

Interactie en Engagement

Een congres draait niet alleen om het zenden van informatie, maar ook om interactie. We integreren functies zoals live chats, Q&A-sessies en polls, waardoor online deelnemers actief betrokken kunnen raken bij de discussies en hun vragen kunnen stellen, net alsof ze fysiek aanwezig zijn.

Laptop met Livestreamplatform

Post-Event Beschikbaarheid

Na afloop van het congres zorgen we dat de gehele livestream of specifieke segmenten beschikbaar zijn voor on-demand bekijken. Dit is ideaal voor deelnemers in verschillende tijdzones of voor diegenen die bepaalde sessies opnieuw willen bekijken.

FAQ

Veelgestelde vragen over Livestreams van Evenementen door The Productioneers

Bij The Productioneers beginnen we altijd met een uitgebreid consult om uw specifieke behoeften te begrijpen. Vervolgens zorgen we voor de juiste apparatuur, van camera’s tot microfoons en belichting, op locatie. Onze technische crew regelt alles, van de opzet tot het beheer van de stream tijdens het evenement. Het enige wat u hoeft te doen is u te concentreren op je presentatie en inhoud, terwijl wij de technische kant verzorgen en uw evenement live uitzenden naar uw online publiek.

De kosten voor een livestream variëren op basis van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, de benodigde apparatuur, en specifieke functies die je wilt integreren. Wij bieden op maat gemaakte pakketten die passen bij verschillende budgetten. Neem contact op voor een persoonlijke offerte op basis van uw wensen.

Ja, zeker! Een van de voordelen van het werken met The Productioneers is dat we niet alleen zorgen voor de live uitzending, maar ook een opname van de gehele stream leveren. Deze opname kan je later terugkijken, delen met deelnemers of gebruiken voor promotiedoeleinden. Indien gewenst kunnen we ook een bewerkte versie leveren, met de hoogtepunten van uw evenement.

Interactiviteit is essentieel om een online publiek betrokken te houden. Wij bieden verschillende tools en functies om dit te bevorderen, zoals live chats, polls en Q&A-sessies. Bovendien kunnen we integraties met sociale media platforms bieden, zodat kijkers direct kunnen reageren, vragen kunnen stellen of hun ervaringen kunnen delen. Ons doel is om een brug te slaan tussen u en uw online publiek, zodat iedereen zich verbonden voelt, ongeacht waar ze kijken.

De perfecte livestream van uw Congres

Het livestreamen van een congres met The Productioneers betekent dat je kiest voor een zorgeloze ervaring, topkwaliteit en maximale betrokkenheid van je online publiek. We zijn er niet alleen om de techniek te verzorgen, maar ook om jouw congres naar een hoger niveau te tillen en een wereldwijd publiek te bereiken.

Weten wat The Productioneers allemaal doen?

Wij organiseren en produceren evenementen hybride events livestreams

Evenementen

Wij zijn het evenementenbureau uit Haarlem voor zakelijke evenementen, van congressen tot jubileum events. Wij ontzorgen u volledig, van concept tot uitvoer, wij denken met uw mee om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Hybride events

Wij zijn het Hybride eventbureau uit Haarlem. Wij combineren onze liefde voor evenementen met onze kennis van livestreamen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen bij de organisatie van uw hybride event.

Livestreams

Wij zijn uw partner voor professionele en indrukwekkende livestreams. Of het nu gaat om zakelijke conferenties, webinars of het livestreamen van uw event, wij staan voor u klaar om om u van A tot Z te ontzorgen.

Onze Projecten

Jaarwisseling Amsterdam 2018/2019

Tijdens oud en nieuw was het gebruikelijk dat er in Amsterdam een vuurwerkshow is om de jaarwisseling te vieren. Deze grote vuurwerkshow heeft altijd een onderliggend maatschappelijk thema. Vaak met het oog op verbinding van de verschillende stadsdelen en sociale lagen.

Lees veder »

Contact

Klaar om uw event tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en wij samen een onvergetelijk evenement kunnen realiseren.

Adres: Jan van Krimpenweg 9F - 2031 CE - Haarlem