Livestream regie tijdens livestream op locatie

Livestream

Van Concept tot uitvoer

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van technische productie voor allerlei soorten online evenementen en livestreams, van webinars en talkshows tot online congressen en hybride events.

Als ervaren livestreaming partner, gaan we verder dan alleen het technische aspect. Wij zorgen ervoor dat uw digitale deelnemers zich betrokken en gewaardeerd voelen. We geloven dat een succesvolle livestream een verhaal vertelt, een dialoog creëert en een blijvende indruk maakt. Met de nieuwste innovaties op het gebied van livestreaming, werken we samen met u om dat mogelijk te maken.

De kracht van een livestream

Stel je de kracht voor van het live bereiken van een wereldwijde doelgroep, het laagdrempelig maken van uw online evenement, waardevolle interactie met de kijkers en de mogelijkheid om de content later terug te kijken. Dit zijn enkele van de talloze voordelen die livestreaming met zich meebrengt, en wij zijn hier om u te begeleiden in dit proces.

Als ervaren livestreaming partner, gaan we verder dan alleen het technische aspect. Wij zorgen ervoor dat je digitale deelnemers zich betrokken en gewaardeerd voelen. We geloven dat een succesvolle livestream een verhaal vertelt, een dialoog creëert en een blijvende indruk maakt. Met de nieuwste innovaties op het gebied van livestreaming, werken we samen met u om dat mogelijk te maken.

Ons team van ervaren producenten en technici ontzorgen je volledig, zodat je je kunt concentreren op het meest cruciale aspect van je livestream, webinar of e-learning: de inhoud. Of je nu een eenmalig evenement plant of op zoek bent naar een doorlopende oplossing, wij zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap.

We nodigen je uit om meer te leren over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van livestreaming. Samen kunnen we een krachtige, boeiende en toegankelijke digitale ervaring creëren die resoneert bij jouw publiek.

Onze livestream diensten

Bij The Productioneers verzorgen we niet alleen de complete technische productie van online evenementen, maar ook de techniek bij bijeenkomsten en congressen waarbij livestreaming gewenst is. Wanneer u al een locatie heeft voor uw evenement, dan kunt u gebruik maken van onze expertise en apparatuur om de livestream te verzorgen.

We zorgen ervoor dat alle benodigde apparatuur op de juiste manier wordt opgesteld en ingesteld, en dat het beeld, licht en geluid perfect zijn afgestemd op de locatie. We schakelen de camera’s en voorzien iedereen van naamtitels, en zorgen ervoor dat presentaties, video’s en andere content op het juiste moment worden ingestart. Daarnaast kunnen we sprekers of gasten die niet op locatie aanwezig kunnen zijn, inbellen en live in de uitzending in beeld verschijnen.

Wanneer u alleen technische ondersteuning nodig heeft bij uw bijeenkomst of congres, dan zorgen wij voor de benodigde apparatuur en technici die ter plaatse zijn om de livestream te regisseren en technisch te ondersteunen. Onze technici zijn ervaren en weten precies hoe ze de livestream tot een succes kunnen maken.

Kortom, of u nu een volledig geproduceerde livestream wilt of alleen technische ondersteuning nodig heeft bij uw bijeenkomst of congres, bij The Productioneers bent u aan het juiste adres. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw livestream een succes wordt.

EEN WEBINAR ORGANISEREN

Webinars zijn populaire tools voor het delen van kennis en het promoten van een merk. Het organiseren van een succesvolle livestream of webinar vereist echter wel enige voorbereiding en aandacht voor detail. In onze whitepaper geven we enkele belangrijke tips voor het organiseren van succesvolle webinars.

Talkshow vanuit Livestream studio The Productioneers
Livestream van het ICAO Seminar in het Wereld Museum

LIVESTREAM OP LOCATIE

Wilt u een livestream organiseren vanuit uw eigen (evenementen)locatie? Dat kan! Wij hebben alle apparatuur in huis om op elke locatie een studio te bouwen. Met onze Plug & Play livestream set kan er binnen een uur op uw locatie een livestreamstudio klaarstaan. Ideaal als u een webinar organiseert en wil uitzenden vanuit een vertrouwde omgeving.

STUDIO THE PRODUCTIONEERS

Studio The Productioneers is van alle gemakken voorzien en leent zich perfect voor uw livestream, webinar, talkshow en online congres.

Livestream Studio Haarlem - The Productioneers

HOE MAKEN UW UITZENDING TOT EEN SUCCES?

Bij een goed online event of livestream is het belangrijk om een goed concept te hebben. Een goed concept is namelijk de basis voor een succesvolle livestream. Het begint allemaal met het doel van het online evenement. Wat wil je bereiken? Wil je bijvoorbeeld informatie overbrengen aan je publiek, interactie stimuleren of wil je een bepaalde boodschap overbrengen? Zodra het doel van de uitzending duidelijk is, kan er een concept worden ontwikkeld.

In het concept wordt bepaald hoe de livestream eruit gaat zien en welke elementen er worden toegevoegd. Denk hierbij aan de setting waarin de livestream wordt opgenomen, de camera-instellingen, belichting, graphics en eventuele interactiemogelijkheden voor het publiek. Het is belangrijk om een concept te ontwikkelen dat past bij het doel van het online evenement en bij de doelgroep die je wilt bereiken.

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van concepten voor livestreams. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het concept naadloos aansluit op jouw doelstellingen en wensen. Daarnaast geven we graag advies over wel online platform je het best kunt inzetten.

Als het concept is goedgekeurd, beginnen we met produceren. Wij zien erop toe dat op technisch gebied alles klopt; het beeld, licht en geluid. Tijdens de uitzending schakelen we de camera’s en voorzien we iedereen van naamtitels. We zorgen dat presentaties, video’s en andere content op het juiste moment worden ingestart. Sprekers of gasten die niet op locatie aanwezig kunnen zijn, bellen we in en laten we live in de uitzending in beeld verschijnen.

FAQ

Veelgestelde vragen over Livestreams van Evenementen door The Productioneers

Bij The Productioneers beginnen we altijd met een uitgebreid consult om uw specifieke behoeften te begrijpen. Vervolgens zorgen we voor de juiste apparatuur, van camera’s tot microfoons en belichting, op locatie. Onze technische crew regelt alles, van de opzet tot het beheer van de stream tijdens het evenement. Het enige wat u hoeft te doen is u te concentreren op je presentatie en inhoud, terwijl wij de technische kant verzorgen en uw evenement live uitzenden naar uw online publiek.

De kosten voor een livestream variëren op basis van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, de benodigde apparatuur, en specifieke functies die je wilt integreren. Wij bieden op maat gemaakte pakketten die passen bij verschillende budgetten. Neem contact op voor een persoonlijke offerte op basis van uw wensen.

Ja, zeker! Een van de voordelen van het werken met The Productioneers is dat we niet alleen zorgen voor de live uitzending, maar ook een opname van de gehele stream leveren. Deze opname kan je later terugkijken, delen met deelnemers of gebruiken voor promotiedoeleinden. Indien gewenst kunnen we ook een bewerkte versie leveren, met de hoogtepunten van uw evenement.

Interactiviteit is essentieel om een online publiek betrokken te houden. Wij bieden verschillende tools en functies om dit te bevorderen, zoals live chats, polls en Q&A-sessies. Bovendien kunnen we integraties met sociale media platforms bieden, zodat kijkers direct kunnen reageren, vragen kunnen stellen of hun ervaringen kunnen delen. Ons doel is om een brug te slaan tussen u en uw online publiek, zodat iedereen zich verbonden voelt, ongeacht waar ze kijken.

Livestream regie voor een Remote Production van uit het kantoor van The Productioneers

REMOTE PRODUCTION

Een remote production is een webinar waarbij zowel de gasten als sprekers vanuit andere locaties kijken/inbellen. Vanuit ons kantoor doen wij de regie. We ontvangen de sprekers online en zorgen ervoor dat hun presentaties goed in beeld zijn. We zorgen dat de video’s op het juiste moment gestart worden en geven de sprekers een eigen naamtitel. Verder kunnen we de uitzending naar uw wensen vormgeven met uw logo en andere graphics gebrand in uw huisstijl.

Een Remote Production is op veel gebieden groener en efficiënter dan een normale productie. Zo zijn er minder reisbewegingen en kunnen de sprekers vanuit hun eigen comfortabele omgeving hun bijdrage leveren. Daarnaast kan er beter en sneller gehandeld worden bij wijzigingen in het programma, bijvoorbeeld een extra spreker. Ook is het evenement makkelijk op te schalen van bijvoorbeeld 200 naar 500 kijkers.

Dus wilt u uw online meeting een professionelere uitstraling in de vorm van een webinar geven? Laat ons de regie doen!

HET REGISSEREN VAN EEN LIVESTREAM

Het regisseren van een livestream is een vak apart. Het gaat hierbij niet alleen om het technische aspect van het produceren van een livestream, maar ook om het creëren van een professionele uitstraling en het behouden van de aandacht van het publiek.

Als regisseur houden we ons bezig met alle aspecten van de livestream, van camera-instellingen en belichting tot het regelen van de interactie met het publiek. We zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, van het starten van presentaties tot het in beeld brengen van sprekers die op afstand inbellen.

Het regisseren van een livestream is een intensieve klus die veel ervaring en expertise vereist. Gelukkig hebben onze regisseurs jarenlange ervaring in het regisseren van livestreams. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw livestream tot in de puntjes verzorgd is en professioneel overkomt.

Regisseur geeft regieaanwijzingen aan Gerard Ekdom voor een Livestream

Livesteamen van uw Evenement

Wanneer je een event organiseert, is de impact ervan niet langer beperkt tot de vier muren van je locatie. Met The Productioneers breng je het congres rechtstreeks naar schermen over de hele wereld. Maar hoe zorgen we precies voor die onvergetelijke livestream ervaring?

 

Een overzicht van onze livestreams

Wij organiseren en produceren verschillende online events zoals webinars of talkshow. Maar ook het livestreamen van evenementen of festivals. 

Contact

Klaar om uw event tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en wij samen een onvergetelijk evenement kunnen realiseren.

Adres: Jan van Krimpenweg 9F - 2031 CE - Haarlem