Livestream Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van technische productie voor allerlei soorten online evenementen en livestreams, van webinars en talkshows tot online congressen en hybride events. Ons team van professionals zorgt ervoor dat uw online evenement of livestream vlekkeloos verloopt, met oog voor beeld, licht en geluid. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze verschillende diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het organiseren van een succesvol online evenement. 

VAN CONCEPT TOT UITZENDING

Bij een goed online event of livestream is het belangrijk om een goed concept te hebben. Een goed concept is namelijk de basis voor een succesvolle livestream. Het begint allemaal met het doel van het online evenement. Wat wil je bereiken? Wil je bijvoorbeeld informatie overbrengen aan je publiek, interactie stimuleren of wil je een bepaalde boodschap overbrengen? Zodra het doel van de uitzending duidelijk is, kan er een concept worden ontwikkeld.

In het concept wordt bepaald hoe de livestream eruit gaat zien en welke elementen er worden toegevoegd. Denk hierbij aan de setting waarin de livestream wordt opgenomen, de camera-instellingen, belichting, graphics en eventuele interactiemogelijkheden voor het publiek. Het is belangrijk om een concept te ontwikkelen dat past bij het doel van het online evenement en bij de doelgroep die je wilt bereiken.

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van concepten voor livestreams. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het concept naadloos aansluit op jouw doelstellingen en wensen. Daarnaast geven we graag advies over wel online platform je het best kunt inzetten.

Als het concept is goedgekeurd, beginnen we met produceren. Wij zien erop toe dat op technisch gebied alles klopt; het beeld, licht en geluid. Tijdens de uitzending schakelen we de camera’s en voorzien we iedereen van naamtitels. We zorgen dat presentaties, video’s en andere content op het juiste moment worden ingestart. Sprekers of gasten die niet op locatie aanwezig kunnen zijn, bellen we in en laten we live in de uitzending in beeld verschijnen.

Bij The Productioneers verzorgen we niet alleen de complete technische productie van online evenementen, maar ook de techniek bij bijeenkomsten en congressen waarbij livestreaming gewenst is. Wanneer u al een locatie heeft voor uw evenement, dan kunt u gebruik maken van onze expertise en apparatuur om de livestream te verzorgen.

We zorgen ervoor dat alle benodigde apparatuur op de juiste manier wordt opgesteld en ingesteld, en dat het beeld, licht en geluid perfect zijn afgestemd op de locatie. We schakelen de camera’s en voorzien iedereen van naamtitels, en zorgen ervoor dat presentaties, video’s en andere content op het juiste moment worden ingestart. Daarnaast kunnen we sprekers of gasten die niet op locatie aanwezig kunnen zijn, inbellen en live in de uitzending in beeld verschijnen.

Wanneer u alleen technische ondersteuning nodig heeft bij uw bijeenkomst of congres, dan zorgen wij voor de benodigde apparatuur en technici die ter plaatse zijn om de livestream te regisseren en technisch te ondersteunen. Onze technici zijn ervaren en weten precies hoe ze de livestream tot een succes kunnen maken.

Kortom, of u nu een volledig geproduceerde livestream wilt of alleen technische ondersteuning nodig heeft bij uw bijeenkomst of congres, bij The Productioneers bent u aan het juiste adres. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw livestream een succes wordt.

LIVESTREAM OP LOCATIE

Wilt u een livestream organiseren vanuit uw eigen (evenementen)locatie? Dat kan! Wij hebben alle apparatuur in huis om op elke locatie een studio te bouwen. Met onze Plug & Play livestream set kan er binnen een uur op uw locatie een livestreamstudio klaarstaan. Ideaal als u een webinar organiseert en wil uitzenden vanuit een vertrouwde omgeving.

Hybride event

Bent u op zoek naar een manier om uw evenement zowel online als offline aan te bieden? Wij weten als geen ander hoe een hybride evenementen vorm te geven. Waarbij we de focus leggen op interactie en betrokkenheid van uw publiek. Het online publiek kan op hetzelfde moment dezelfde inhoud en beleving delen. Wij hebben ons eigen platform om je hybride evenement tot een groot succes te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van een hybride evenement. Wij helpen je graag met het realiseren van je hybride evenement.

Verschil tussen een livestream en een hybride event?

Het grote verschil tussen het livestream van een evenement en een hybride evenement is dat bij de laatste de focus ligt op interactie. Het online publiek moet op hetzelfde moment dezelfde inhoudt en beleving tot zich nemen. Waar het doel van een livestream vaak het zenden van informatie is, ligt de kracht van een hybride evenement bij de betrokkenheid van het publiek en het vergroten van je bereik.

Opstelling met Desk in Studio The Productioneers

STUDIO THE PRODUCTIONEERS

Studio The Productioneers is van alle gemakken voorzien en leent zich perfect voor uw livestream, webinar, talkshow en online congres. 

Het regisseren van livestreams

Het regisseren van een livestream is een vak apart. Het gaat hierbij niet alleen om het technische aspect van het produceren van een livestream, maar ook om het creëren van een professionele uitstraling en het behouden van de aandacht van het publiek.

Als regisseur houden we ons bezig met alle aspecten van de livestream, van camera-instellingen en belichting tot het regelen van de interactie met het publiek. We zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, van het starten van presentaties tot het in beeld brengen van sprekers die op afstand inbellen.

Het regisseren van een livestream is een intensieve klus die veel ervaring en expertise vereist. Gelukkig hebben onze regisseurs jarenlange ervaring in het regisseren van livestreams. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw livestream tot in de puntjes verzorgd is en professioneel overkomt.

Remote Production

Een remote production is een webinar waarbij zowel de gasten als sprekers vanuit andere locaties kijken/inbellen. Vanuit ons kantoor doen wij de regie. We ontvangen de sprekers online en zorgen ervoor dat hun presentaties goed in beeld zijn. We zorgen dat de video’s op het juiste moment gestart worden en geven de sprekers een eigen naamtitel. Verder kunnen we de uitzending naar uw wensen vormgeven met uw logo en andere graphics gebrand in uw huisstijl.

Een Remote Production is op veel gebieden groener en efficiënter dan een normale productie. Zo zijn er minder reisbewegingen en kunnen de sprekers vanuit hun eigen comfortabele omgeving hun bijdrage leveren. Daarnaast kan er beter en sneller gehandeld worden bij wijzigingen in het programma, bijvoorbeeld een extra spreker. Ook is het evenement makkelijk op te schalen van bijvoorbeeld 200 naar 500 kijkers.

Dus wilt u uw online meeting een professionelere uitstraling in de vorm van een webinar geven? Laat ons de regie doen!

SAMENWERKEN?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!