Onze Webinar studio

Ben je op zoek naar een studio die flexibel veelzijdig bereikbaar is?

Talkshow opstelling in Studio The Productioneers

Webinar Studio The Productioneers

Onze Webinar studio is compleet uitgerust en ideaal voor het livestreamen of opnemen van uw Webinar, talkshows, online congressen. De studio heeft een eigentijdse uitstraling en is standaard voorzien van een groot scherm, tafel of desk, meerdere PTZ-camera’s en ervaren en gedreven personeel. Met onze full-service ondersteuning staat er altijd een projectmanager klaar om u te helpen bij het vormgeven en organiseren van uw webinar.

Mogelijkheden van de webinar studio

Onze webinar studio biedt de perfecte setting voor zakelijke presentaties aan klanten en medewerkers, of voor een paneldiscussie met een presentator en vier gasten aan tafel. Met verschillende inbelmogelijkheden kan uw livestream virtueel worden uitgebreid, zodat uw sprekers niet fysiek aanwezig hoeven te zijn in de studio om hun presentaties te geven. De uitzending kan worden uitgezonden naar het platform van uw keuze en volledig worden vormgegeven naar uw wensen, inclusief naamtitels en andere graphics in uw huisstijl.

Afhankelijk van het type livestream dat u organiseert, kunnen we onze Livestream studio ombouwen naar drie verschillende basisopstellingen: een studio met desk, tafel of lounge. Bovendien kunnen we de studio volledig aanpassen aan uw huisstijl door de kleuren van het licht aan te passen.

Desk

Vanachter de desk kunt u met maximaal twee personen informatie overbrengen aan uw klanten, partners, leveranciers of andere gasten. Deze opstelling leent zich perfect voor webinars zoals presentaties, lezingen, aanbestedingen, interne communicatie of E-learnings.

Opstelling desk - Blauw belicht in Studio The Productioneers

Tafel

Rondom de tafel kunnen naast een dagvoorzitter nog tot vier andere gasten plaatsnemen. Uw livestream wordt zo een echte talkshow. Gedurende de uitzending kunnen de tafelgasten wisselen, net zoals op tv. Hierdoor is het aantal gasten oneindig.

Opstelling met tafel in Studio The Productioneers

lounge

De lounge opstelling is goed in te zetten voor informele bijeenkomsten of interviews. Op de stoel de interviewer en op de bank ernaast tot twee gasten.

Opstelling met bank in Studio The Productioneers

Tarieven van onze Webinar Studio

Bent u benieuwd naar de tarieven van onze mooie webinar studio? Klik dan snel op de knop hieronder.

Webinar Studio

Bij The Productioneers ben je aan het goede adres. Wij zijn een studio in Haarlem gespecialiseerd in het organiseren van webinars. Onze webinar studio is er speciaal op ingericht om de kijker en u, de klant, een professionele studio ervaring te bieden. We zijn ook in staat om uw uitzending interactief te maken. Zo bieden wij een platform aan waarmee uw kijkers live met de studio kunnen chatten tijdens het webinar en nog veel meer.  

Het webinar

Het webinar is in het livestream segment de meest voorkomende dienst. Een webinar is een zeer effectieve manier van informatieoverdracht. Via een webinar kunt u uw medewerkers, klanten, leveranciers of andere relaties op de hoogte brengen van nieuwe informatie. Zo is het perfect voor een productpresentatie of bijscholing. Het webinar kan live worden gestreamd, maar ook tegelijk worden opgenomen. Zo kan de webinar op een later moment nog worden teruggekeken. Doordat men het webinar vanuit hun eigen werkomgeving kan bekijken, hoeven er minder reisbewegingen plaats te vinden dan bij een presentatie in persoon. Wilt u meer weten over webinars? Klik dan hier.

Samenwerken?

Heeft u al een idee, of hoort u graag meer over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een lekker kopje koffie!