Beurs Organiseren

Het organiseren van een beurs begint met een geschikte locatie. Hiernaast is een interessante selectie aan exposanten zeer belangrijk. Een huisstijl om uw beurs een uniforme en unieke uitstraling te geven mag natuurlijk niet ontbreken. Vergeet ook de catering, parkeergelegenheid, eventuele shuttles naar OV locaties, aankleding en entertainment niet. 

Overzicht van een beurs
Foto van een beursstand

Een beurs laten organiseren

Zoals u ziet zijn er een hoop factoren die overdacht moeten worden om een succesvolle beurs werkelijkheid te laten worden. Bent u een beetje overrompeld door dit alles, geen probleem. Wij van The Productioneers zijn gespecialiseerd in het organiseren en produceren van succesvolle beurzen. Wij denken met u mee vanaf het eerste begin en nemen de productie, mits gewenst, totaal voor onze rekening. We ontzorgen u, zodat u zich totaal kan richten op de inhoud en op het genieten van uw mooie evenement.  

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw beurs al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw beurs uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen-)locatie zodat deze gereed is om uw beurs te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!