Beurs Organiseren?

Het organiseren van een beurs begint met een geschikte locatie. Hiernaast is een interessante selectie aan exposanten zeer belangrijk. Een huisstijl om uw beurs een uniforme en unieke uitstraling te geven mag natuurlijk niet ontbreken. Vergeet ook de catering, parkeergelegenheid, eventuele shuttles naar OV locatie, aankleding en entertainment niet.

Een beurs laten organiseren

Zoals u ziet zijn er een hoop factoren die overdacht moeten worden om een succesvolle beurs werkelijkheid te laten worden. Bent u een beetje overrompeld door dit alles, geen probleem. Wij van The Productioneers zijn gespecialiseerd in het organiseren en produceren van succesvolle beurzen. Wij denken met u mee vanaf het eerste begin en nemen de productie, mits gewenst, totaal voor onze rekening. We ontzorgen u, zodat u zich totaal kan richten op de inhoud en op het genieten van uw mooie evenement.  

Foto van zakelijk event in tent

Uw beurs van A tot Z geregeld

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Weten wat The Productioneers allemaal doen?

Wij organiseren en produceren evenementen hybride events livestreams

Evenementen

Wij zijn het evenementenbureau uit Haarlem voor zakelijke evenementen, van congressen tot jubileum events. Wij ontzorgen u volledig, van concept tot uitvoer, wij denken met uw mee om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Hybride events

Wij zijn het Hybride eventbureau uit Haarlem. Wij combineren onze liefde voor evenementen met onze kennis van livestreamen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen bij de organisatie van uw hybride event.

Livestreams

Wij zijn uw partner voor professionele en indrukwekkende livestreams. Of het nu gaat om zakelijke conferenties, webinars of het livestreamen van uw event, wij staan voor u klaar om om u van A tot Z te ontzorgen.

Onze Projecten

Bedrijfsevenement

Digilock Xperience

Digilock is een marktleider op het gebied van sleutelloze sloten. In 2019 organiseerde zij een meerdaags beleving voor hun partners en klanten. Van product trainingen

Lees veder »

Contact

Klaar om uw event tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en wij samen een onvergetelijk evenement kunnen realiseren.

Adres: Jan van Krimpenweg 9F - 2031 CE - Haarlem