Studio The Productioneers

Bent u op zoek naar een livestream studio die flexibel veelzijdig bereikbaar is?

Flexibel

Onze studio beschikt over een aantal standaard opstellingen compleet met meubilair en decor die volledig afgestemd kunnen worden op uw huisstijl.

Veelzijdig

Of u nu een webinar wil opnemen of een volledige online talkshow. Het kan allemaal bij Studio The Productioneers. De Technische mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Bereikbaar

Onze studio ligt op loopafstand van het station. Daarnaast hebben we voldoende parkplaatsen waar u en uw gasten gratis kunnen parkeren.

Meer dan zomaar een Studio

Studio The Productioneers is dé perfecte locatie voor uw online event, webinar of livestream.

Onze studio is volledig uitgerust en biedt een professionele en eigentijdse uitstraling. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie, talkshow, webinar of paneldiscussie, onze studio heeft alles wat u nodig heeft voor een succesvolle livestream. Wij bieden volledige ondersteuning en begeleiding, met een toegewijde projectmanager die graag met je meedenkt over de vorm en invulling van jouw online evenement. Zo bent u volledig ontzorgt en verzekerd van een geslaagde livestream.

Onze webinar studio is van alle gemakken voorzien en leent zich perfect voor uw livestreams, webinars, talkshows en online congressen. De livestream en webinar studio is standaard uitgerust met een groot scherm, een tafel of desk, meerdere PTZ-camera’s en ervaren technici. De inrichting van de webinar studio is eenvoudig aan te passen, zodat de uitstraling volledig past bij je bedrijf, merk of product.

Deze organisaties gingen u voor

Onze Studio

Volledig en Compleet

Uitstekende faciliteiten

Talkshow vanuit Livestream studio The Productioneers

Uitgebreide mogelijkheden

voor uw webinar bij Studio The Productioneers

Onze studio biedt uitgebreide mogelijkheden voor uw webinar. Met een flexibele setting die eenvoudig aan te passen is aan jouw wensen en vrijwel oneindige technische mogelijkheden, maken wij van jouw online evenement een succes.

Inbellers

Onze geavanceerde regiekamer maakt het mogelijk dat sprekers virtueel kunnen inbellen en niet fysiek aanwezig hoeven te zijn in de studio. Dit bespaart tijd, geld en is bovendien duurzaam.

Online platform

Ons eigen online platform zorgt voor interactie tijdens jouw webinar. Kijkers kunnen live chatten met de studio, vragen stellen en stellingen beantwoorden.

Montage

Wil je de webinar achteraf publiceren? Wij bewerken de uitzending graag voor je en knippen indien gewenst alle onderdelen los.

Vormgeving

Wij kunnen jouw webinar volledig vormgeven in jouw huisstijl met een leader, bumper en naamtitels. Ook een screenbug is mogelijk, net als op televisie.

Regie of showcaller

Onze jarenlange ervaring en technische expertise maakt ons de ideale partner voor het regisseren van jouw webinar, talkshow of online event. In de voorbereiding geven wij graag advies over de beste manier om jouw boodschap over te brengen en tijdens de uitzending nemen wij alle technische aspecten uit handen zodat jij je kunt richten op de inhoud.

Livestream op locatie

Mocht onze studio niet geschikt zijn voor jouw specifieke online evenement of is de gewenste datum niet meer beschikbaar, dan komen wij graag naar jouw locatie om onze mobiele studio op te zetten voor een perfecte webinar op locatie.

Tarieven

Basis

maximal 2 personen*
2150,-
  • Webinar
  • 2 Camera's
  • 2 Technici
  • Basis techniek

Premium

Maximaal 5 personen*
2950,-
  • Eigen Talkshow
  • 4 Camera's
  • 3 Technici
  • Basis techniek
Populair

Custom

De mogelijkheden zijn oneindig
Op aanvraag
  • Als uw wensen niet binnen een standaard pakket passen maken wij graag een oplossing op maat.
  • Wilt u bijvoorbeeld een studio op een eigen locatie of als onderdeel van een groter evenement?

Vertel ons uw idee

Adres: Jan van Krimpenweg 9F, 2031 CE Haarlem