Bedrijfsjubileum organiseren

Het organiseren van een bedrijfsjubileum is een leuke maar uitdagende taak die veel aandacht en zorgvuldige planning vereist. Als organisator van een bedrijfsjubileum is het jouw taak om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt en dat iedereen een geweldige tijd heeft.

Presentatie in de Ridderzaal
Het jacht "De Titaan" tijdens het SAIL 2020 kick-off event

oordelen van een bedrijfsjubileum organiseren

Een goed georganiseerd bedrijfsjubileum biedt de kans om belangrijke mijlpalen te vieren, zoals het behalen van doelstellingen of het vieren van het einde van het jaar. Ook kan het veel voordelen opleveren voor een organisatie. Het kan bijvoorbeeld de teambuilding bevorderen, medewerkers motiveren en de bedrijfscultuur versterken.

Een bedrijfsjubileum organiseren met The Productioneers

Bij het organiseren van een bedrijfsjubileum is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals het budget, de locatie, het aantal gasten en het thema van het evenement. Een goed plan is cruciaal om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat er geen onverwachte problemen ontstaan. Laat ons u daarbij ontzorgen!

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen)locatie zodat deze gereed is om uw bedrijfsevenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!