Herdenkingsconcert & Bevrijdingspop 2023

Vrijheid is niet vanzelfsprekend! Bevrijdingspop is een van de oudste een grootste bevrijdingsfestivals van Nederland.

Vrijheid is niet vanzelfsprekend!

Bevrijdingspop is een van de oudste een grootste bevrijdingsfestivals van Nederland. Sinds 1980 wordt wordt in de Haarlemmerhout de vrijheid gevierd. Dit jaar (2023) trok het festival maar liefst 145.000 bezoekers! Met optredens van o.a. Nielson, Claude, The Opposites en Froukje was er voor iedereen iets om van te genieten.

Lokale omroep Haarlem105 maakt al een aantal jaar live radio van het festivalterrein. Sinds 2022 is dit in samenwerking met The Productioneers omgezet in een televisie programmering. Een mix van visual radio, live optredens vanaf het hoofdpodium, reportages over de geschiedenis van bevrijdingspop en interviews met artiesten, festivalgangers en vrijwilligers.

Als The Productioneers verzorgen wij alle videotechniek en netwerk infrastructuur om het uitzenden mogelijk te maken. Dit doen we in samenwerking met de vrijwilligers van Haarlem105 en Bevrijdingspop. Ook wij als The Productioneers zijn hier op vrijwillige basis aanwezig. Wij geloven dat het herdenken en vieren van de vrijheid zeer belangrijk is. Op deze manier willen wij daar onze bijdrage aanleveren. Op deze manier is het zowel het herdenkingsconcert op 4 mei als bevrijdingspop op 5 mei live te volgen. Overal en voor iedereen!

Wij willen alle vrijwilligers, partners en sponsoren bedanken voor hun inzet en bijdrage aan dit belangrijke evenement.

Foto’s: Archie Backx / The Productioneers