Bedrijfsfestival: ABT Festival 2022

Al 7 jaar organiseert ABT ieder jaar het ABT-festival. Wij mochten de editie in 2022 en 2023 organiseren.

Al 7 jaar organiseert ABT ieder jaar het ABT-festival. Wij mochten de editie in 2022 en 2023 organiseren.

Alle werknemers en hun families waren uitgenodigd. Het thema; Middeleeuwen! Er was een nar, een troubadour en een magiër. Iedereen kon broodjes bakken boven het kampvuur, schilden schilderen, pony’s aaien op de minikinderboerderij, boogschieten en uiteraard genieten van allerlei lekkernijen van verschillende foodtrucks.

Voor dit evenement hebben we de gehele productie gedaan. Van concept tot uitvoer. Door meerdere gesprekken met de klant hebben we een beeld gekregen van de wensen op gebied van catering, programma en verdere invulling van het evenement. Daarnaast heeft het ABT-festival elk jaar een thema, dus ook dit hebben we meegenomen in het ontwikkelen van het concept. 

Het festival wordt elk jaar gehouden in de kantoortuin van ABT in Velp. Binnen een dag hebben we de tuin tot evenementenlocatie gemaakt. We hebben het terrein afgehekt zodat bezoekers echt het gevoel hadden op een festival te zijn, en niet op hun werk. Verder stonden er op het terrein verschillende tenten, een bar, podium, springkussen, verschillende kraampjes voor activiteiten, vijf foodtrucks en toiletvoorzieningen. 

De drankcatering verzorgden we zelf. Naast de standaard frisjes en het normale pils konden de mensen genieten van mooie wijnen en lekkere speciaalbieren geselecteerd door ons. De bar werd gerund door onze eigen krachten.

Nadat om 21:00 de laatste bezoeker het festivalterrein verlaten had zijn we direct begonnen met de afbouw. Maandagochtend werd de kantoortuin weer leeg en schoon opgeleverd.

Sam en Noah op het ABT festival 2022
Groepsfoto ABT festival 2022