De Magie Achter ABT’s Innovation Day: Een Kijkje in de Keuken van The Productioneers

Het zit ‘m in de details. Die kleine momenten, waarop Techniek, design en menselijke interactie samenkomen en voor een magisch moment zorgen. Op de Innovation Day van ABT, gehouden in de Lichtfabriek in Haarlem, waren er tal van zulke momenten. En bij The Productioneers zijn we trots dat we hier deel van mochten uitmaken.

Samenwerking Centraal

Een evenement van deze omvang kan niet zonder de inzet van talloze partners. Als spin in het web zorgen wij ervoor dat wij de juiste partner selecteren en alles vlekkeloos verloop. Wij houden het overzicht en sturen bij waar nodig.

Tot Slot

Bij The Productioneers geloven we dat elk evenement een verhaal te vertellen heeft. Onze taak is om dat verhaal tot leven te brengen, in al zijn glorie en details. De Innovation Day van ABT was een schitterend hoofdstuk in ons voortdurende avontuur. En met partners en klanten zoals ABT kijken we uit naar nog veel meer inspirerende verhalen in de toekomst!

Bent u benieuwd hoe The Productioneers uw volgende evenement tot een succes kan maken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Van Concept tot Realiteit

Toen ABT ons benaderde met het idee voor hun 70-jarig jubileum, wisten we dat dit een speciaal project zou worden. Hun rijke geschiedenis van innovatie binnen de bouwwereld, gecombineerd met hun visie voor de toekomst, was iets waar we graag onze creatieve en technische expertise aan wilden bijdragen.

Het Hart van de Productie

Onze rol? Het vertalen van die visie naar een fysieke realiteit. Dat betekende het creëren van een podium voor sprekers die hun verhalen wilden delen. Maar ook het inrichten van de diverse Innovation Labs. Denk hierbij aan de opstelling van technische demo’s, het zorgen voor het juiste licht en geluid, en het begeleiden van interactieve sessies waar bezoekers zelf duurzaam beton konden maken of de wonderen van Lokale klimatisering konden ervaren.