The Productioneers

Het evenementenbureau van Haarlem

Wij organiseren en produceren evenementen hybride events livestreams

Evenementen

Wij zijn het evenementenbureau uit Haarlem voor zakelijke evenementen, van congressen tot jubileum events. Wij ontzorgen u volledig, van concept tot uitvoer, wij denken met uw mee om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Hybride events

Wij zijn het Hybride eventbureau uit Haarlem. Wij combineren onze liefde voor evenementen met onze kennis van livestreamen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen bij de organisatie van uw hybride event.

Livestreams

Wij zijn uw partner voor professionele en indrukwekkende livestreams. Of het nu gaat om zakelijke conferenties, webinars of het livestreamen van uw event, wij staan voor u klaar om om u van A tot Z te ontzorgen.

Wat doen wij?

Evenementenbureau The Productioneers organiseren en produceren evenementen, hybride events en livestreams vanuit Haarlem. Als echte producenten denken we graag vanaf het eerste moment met onze klanten mee om een passend concept te creëren. Dat maakt ons werk variërend en uitdagend, dat vinden wij leuk! Wij organiseren en produceren fysieke events van congressen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Ook verschillende online events zoals webinars, talkshows of online congressen. Dit doen wij in onze eigen studio in Haarlem, maar ook on tour door heel Nederland en ver daarbuiten.

Evenementenbureau

Van concept tot uitvoer, The Productioneers verzorgen de hele productie. We doen de productie van zowel grote als kleine zakelijke- en publieksevenementen. We denken mee vanaf idee tot uitvoer.

Livestreams

We begeleiden u van A tot Z en verzorgen de technische productie van uw online evenementen zoals talkshows, webinars of online congressen. Wij zien erop toe dat op technisch gebied alles klopt; het beeld, licht en geluid. We ontzorgen u op technisch gebied volledig zodat u zich kunt focussen op de inhoud.

Onze Projecten

Evenement: Odyssey Polaris 2019

Odyssey Polaris is de plek waar overheid, zakenleven en technologie elkaar ontmoeten. Het belangrijkste zijnde “de toekomst”. Hoe kunnen de 3 elkaar versterken, aanvullen en met elkaar samenwerken naar een beter toekomst.

Lees veder »

Contact

Klaar om uw event tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en wij samen een onvergetelijk evenement kunnen realiseren.

Adres: Jan van Krimpenweg 9F - 2031 CE - Haarlem

Het evenementenbureau in Haarlem

Ons evenementenbureau in Haarlem is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en memorabele evenementen in Haarlem. Wij geloven in het creëren van ervaringen die betekenisvol zijn voor onze opdrachtgevers en hun gasten. Daarom zijn wij het evenementenbureau van Haarlem.

Wat organiseert ons evenementenbureau in Haarlem?

Ons evenementenbureau in Haarlem organiseert alles van kleine zakelijke bijeenkomsten tot grote internationale beurzen, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw evenementenvisie. Onze expertise op het gebied van logistiek, creativiteit en uitvoering stelt ons in staat om elk evenement in Haarlem tot in de perfectie uit te voeren.

Waarom ons als evenementbureau in Haarlem?

Wij begrijpen dat elk evenement in Haarlem uniek is en daarom werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om een evenement in Haarlem te creëren dat aansluit bij hun specifieke wensen en doelen. Of het nu gaat om het regelen van locaties, vervoer, verblijf, catering of entertainment, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Kortom, ons evenementenbureau in Haarlem is de perfecte partner voor het realiseren van uw volgende evenement in Haarlem. Laat ons u helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.