Content Creatie

Waarschijnlijk een van de meest veelzijdige en breedste onderdelen van ons werk. We zien dat bedrijven en organisaties steeds meer vraag hebben naar kwalitatieve content. Vaak weten ze heel goed wat ze willen uitdragen en wat hun boodschap is maar niet hoe ze deze content maken. Herkenbaar? Wij begeleiden je met het maken van de juiste keuzes!

Content voor uw bedrijf

Stap 1 bij het creëren van content is dan ook om het uiteindelijk doel helder te hebben. Wat is de doelgroep? Waar wordt de content voor gebruikt? en wat het is bericht dat je wil delen. Als deze en andere vragen zijn beantwoord kan er gekeken worden naar de beste vorm. Een wekelijkse podcast met wisselend gasten, een webinar reeks waar deelnemers live antwoord krijgen op hun vragen of toch een gelikte product video waar men bijna hebberig van wordt.

Bij The Productioneers begeleiden we u graag. Met een persoonlijke touch en kennis staan we u bij van concept tot publicatie.

Podcast opnamen?

Podcasts zijn een efficiënte en toegankelijke manier om content en informatie te delen met zowel interne als externe doelgroepen. Een wekelijkse podcast van 20 minuten kan voldoende zijn om iedereen op de hoogte te houden van relevant nieuws.

Bovendien bieden podcasts de mogelijkheid om op een informele en persoonlijke manier te communiceren, waardoor luisteraars zich meer betrokken voelen bij de inhoud en de organisatie. Ook kan het gebruik van gastsprekers en vraag- en antwoordrondes de inhoud van de podcast interessanter maken.

Video content maken?

Video content is een van de meest veelzijdige vormen van communicatie. Het biedt mogelijkheden om de gedeelde informatie te ondersteunen met grafieken of andere visuals, waardoor het een stuk persoonlijker wordt. Kijkers voelen zich directer aangesproken als ze een gezicht bij het bericht hebben.

Video content ondersteunt de creativiteit en geeft een extra dimensie aan de content. Onder video content valt veel, van korte e-learning-filmpjes of persoonlijke speeches tot opnames van plenaire sessies en meerdelige paneldiscussies.

Video content kan ook worden gebruikt voor online marketing en leadgeneratie, het kan worden gedeeld via social media en websites, en kan een groot bereik hebben. Ook kan video content worden gebruikt voor interne communicatie zoals trainingen of teambuildings. Laat ons u adviseren over welke vorm het beste bij u past.

Filmploeg bij event van Inholland tbv de livestream

Weten wat The Productioneers allemaal doen?

Wij organiseren en produceren evenementen hybride events livestreams

Evenementen

Wij zijn het evenementenbureau uit Haarlem voor zakelijke evenementen, van congressen tot jubileum events. Wij ontzorgen u volledig, van concept tot uitvoer, wij denken met uw mee om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Hybride events

Wij zijn het Hybride eventbureau uit Haarlem. Wij combineren onze liefde voor evenementen met onze kennis van livestreamen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen bij de organisatie van uw hybride event.

Livestreams

Wij zijn uw partner voor professionele en indrukwekkende livestreams. Of het nu gaat om zakelijke conferenties, webinars of het livestreamen van uw event, wij staan voor u klaar om om u van A tot Z te ontzorgen.

Onze Projecten

Contact

Klaar om uw event tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en wij samen een onvergetelijk evenement kunnen realiseren.

Adres: Jan van Krimpenweg 9F - 2031 CE - Haarlem