WAT DOEN WIJ?

Als The Productioneers doen we al jaren de productie van evenementen. Veelal voor de zakelijke markt, maar het organiseren van privé evenementen zoals tuinfeestjes blijft een van onze favoriete werkzaamheden. Samen met u bedenken hoe het feest eruit moet komen te zien en dit werkelijkheid laten worden geeft veel voldoening! Hierbij denken we graag mee met de wensen van de klant, niks is doen er alles aan om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

 

Sinds kort werken we samen met Tommy’s Catering. Tommy heeft als chef bij meerdere toprestaurants de keuken gerund. Samen met zijn vriendin Laurien is hij nu Tommy’s Catering begonnen. Tommy zorgt voor de culinaire gerechten en Laurien voor de bijpassende wijnen!

 

Wat kunt u verwachten?

Uw gasten komen niks te kort met de heerlijke catering van Tommy en Laurien. Terwijl Laurien iedereen de best geselecteerde wijnen schenkt, bereidt Tommy in de keuken alle gerechten met uitzonderlijk goede producten. U kunt kiezen tussen een walking dinner waarbij de gerechten rond worden geserveerd of een seated dinner waarbij uw gasten aan prachtig opgemaakte tafels genieten van de gerechten. Tommy staat altijd open voor input van u! Als u graag een product of gerecht terug ziet komen in het menu gaat Tommy met u om tafel om de mogelijkheden te bekijken.

 

Nadat The Productioneers uw tuin onder handen hebben genomen herkent u hem bijna niet meer terug. Met verlichting tussen de bomen gespannen, een mooie tent, sfeervolle entree en een gezellige cocktailbar is uw tuin de perfecte locatie voor uw feest geworden. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe u het feest voor ogen heeft, zodat we uw wensen kunnen vervullen en er samen wat moois van kunnen maken.

 

CONTACT

Heeft u na al dit moois ook zin gekregen in een feest? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch

 

Email: Info@theproductioneers.nl

Telefoon: 023 – 737 02 18