Livestream studio

Ben je op zoek naar een studio die flexibel veelzijdig bereikbaar is?

Talkshow opstelling in Studio The Productioneers

Studio the productioneers

Studio The Productioneers is dé perfecte locatie voor jouw online evenementen. Onze studio is volledig uitgerust en biedt een professionele en eigentijdse uitstraling. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie, talkshow, webinar of paneldiscussie, onze studio heeft alles wat je nodig hebt voor een succesvolle livestream. Wij bieden volledige ondersteuning en begeleiding, met een toegewijde projectmanager die graag met je meedenkt over de vorm en invulling van jouw online evenement. Zo ben je verzekerd van een geslaagde livestream.

Onze livestream studio is van alle gemakken voorzien en leent zich perfect voor uw livestreams, webinars, talkshows en online congressen. De livestream en webinar studio is standaard uitgerust met een groot scherm, een tafel of desk, meerdere PTZ-camera’s en ervaren technici. De inrichting van de livestream studio is eenvoudig aan te passen zodat de uitstraling volledig pas bij je bedrijf of merk.

Welkom bij Studio The Productioneers!

Mogelijkheden van onze livesteam studio

Een zakelijke presentatie geven aan uw klanten en medewerkers of aan tafel met een presentator en vier gasten een paneldiscussie voeren, onze livestream studio is uitermate geschikt voor informatieoverdracht en presentaties. Door de verschillende inbelmogelijkheden is uw livestream virtueel uit te breiden. Uw sprekers hoeven niet fysiek in de studio aanwezig te zijn om hun presentaties te geven. De uitzending kan naar het platform van uw voorkeur worden uitgezonden. De uitzending kunnen we naar uw wensen vormgeven met naamtitels en andere graphics gebrand in uw huisstijl.

Afhankelijk van het soort livestream dat u gaat organiseren kunnen wij onze studio naar drie verschillende basisopstellingen ombouwen. Studio met desk, tafel of lounge. Daarnaast kunnen we de studio branden naar uw huisstijl door de kleuren van het licht aan te passen.

Desk

Vanachter de desk kunt u met maximaal twee personen informatie overbrengen aan uw klanten, partners, leveranciers of andere gasten. Deze opstelling leent zich perfect voor webinars zoals presentaties, lezingen, aanbestedingen, interne communicatie of E-learnings.

Opstelling desk - Blauw belicht in Studio The Productioneers

Tafel

Rondom de tafel kunnen naast een dagvoorzitter nog tot vier andere gasten plaatsnemen. Uw livestream wordt zo een echte talkshow. Gedurende de uitzending kunnen de tafelgasten wisselen, net zoals op tv. Hierdoor is het aantal gasten oneindig.

Opstelling met tafel in Studio The Productioneers

lounge

De lounge opstelling is goed in te zetten voor informele bijeenkomsten of interviews. Op de stoel de interviewer en op de bank ernaast tot twee gasten.

Opstelling met bank in Studio The Productioneers

KOSTEN VAN STUDIO THE PRODUCTIONEERS

Hieronder hebben we de kosten voor een livestream bij ons in de studio voor u uiteengezet. De studio inclusief technici en techniek. U huurt onze studio per dagdeel. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit een van de volgende pakketten.

BASIC

2150 vanaf prijs
 • Alle basis faciliteiten*
 • 2 PTZ Camera's
 • 2 Headset microfoons
 • 65" Inch Scherm
 • Desk
 • 2 Technici

PREMIUM

2950 vanaf prijs
 • Alle basis faciliteiten*
 • 4 PTZ Camera's
 • 4 Headset microfoons
 • 65" Inch Scherm
 • Desk of Tafel
 • 3 Technici

CUSTOM

Op aanvraag

 • Als uw wensen niet binnen een standaard pakket passen maken wij graag een oplossing op maat.


  Wilt u bijvoorbeeld een studio op een eigen locatie of als onderdeel van een groter evenement?


  Wij ondersteunen u met kennis en advies op gedaan tijdens meer dan 200 uitzendingen in de afgelopen 3 jaar.


  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

*Basis faciliteiten
Parkeerplekken
Gevulde koelkast
Koffie & thee
Professionele ontvangstruimte

 Tarieven en dagdelen
Onze studio is te boeken op vaste dagdelen: 
Ochtend:          07:00 tot 12:00
Middag:            13:00 tot 18:00
Avond:              19:00 tot 00:00

Het is ook mogelijk om meerdere dagdelen te combineren, of om de studio voor een hele dag te boeken.

Uitgebreide mogelijkheden

VOOR JOUW LIVESTREAM BIJ STUDIO THE PRODUCTIONEERS

Onze studio biedt uitgebreide mogelijkheden voor jouw livestream. Met een flexibele setting die eenvoudig aan te passen is aan jouw wensen en vrijwel oneindige technische mogelijkheden, maken wij van jouw online evenement een succes.

Inbelmogelijkheden

Onze geavanceerde regiekamer maakt het mogelijk dat sprekers virtueel kunnen inbellen en niet fysiek aanwezig hoeven te zijn in de studio. Dit bespaart tijd, geld en is bovendien duurzaam.

Vormgeving

Wij kunnen jouw livestream volledig vormgeven in jouw huisstijl met een leader, bumper en naamtitels. Ook een screenbug is mogelijk, net als op televisie.

Online platform

Ons eigen online platform zorgt voor interactie tijdens jouw livestream. Kijkers kunnen live chatten met de studio, vragen stellen en stellingen beantwoorden.

Montage

Wil je de livestream achteraf publiceren? Wij bewerken de uitzending graag voor je en knippen indien gewenst alle onderdelen los.

Regie of showcaller

Onze jarenlange ervaring en technische expertise maakt ons de ideale partner voor het regisseren van jouw livestream, talkshow of online event. In de voorbereiding geven wij graag advies over de beste manier om jouw boodschap over te brengen en tijdens de uitzending nemen wij alle technische aspecten uit handen zodat jij je kunt richten op de inhoud.

Livestream op locatie

Mocht onze studio niet geschikt zijn voor jouw specifieke online evenement of is de gewenste datum niet meer beschikbaar, dan komen wij graag naar jouw locatie om onze mobiele studio op te zetten voor een perfecte livestream op locatie.

Locatie van onze livestream studio

Onze livestream studio is gevestigd aan de rand van Haarlem en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan voor de deur en de stations Haarlem-Spaarnwoude en Haarlem liggen respectievelijk op loop en fietsafstand.

Studio The Productioneers
Jan van Krimpenweg 9F
2031 CE Haarlem

023 – 737 02 18
Info@theproductioneers.nl

Waarom kiezen voor Studio The Productioneers?

Bij The Productioneers zijn we gespecialiseerd in het organiseren van professionele livestreams voor bedrijven. Met onze jarenlange ervaring en technische expertise zorgen wij ervoor dat jouw livestream soepel en professioneel verloopt. Onze Livestream studio biedt uitgebreide mogelijkheden en we denken graag met je mee over de invulling van jouw online evenement. 

Samenwerken?

Heeft u al een idee, of hoort u graag meer over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een lekker kopje koffie!