Studio op locatie

Een studio op locatie kan een mooie manier zijn om klanten, leveranciers of andere relaties te informeren en enthousiasmeren. Door een studio te bouwen op uw eigen kantoor of projectlocatie geeft u meteen een unieke uitstraling aan uw studio. U geeft een stukje van de sfeer mee die uw bedrijf wil uitstralen. De locatie is op deze manier een toevoeging aan de boodschap die u probeert over te brengen. Dit maakt het persoonlijk en herkenbaar.

Livestream studio op locatie, regie. Tulips, Schiphol.

Wij als The Productioneers hebben alle middelen in huis om een studio op locatie tot een succes te maken. Naast het bieden van alle technische middelen ondersteunen wij ook in het bieden van een interactief online platform voor uw studio. Tevens zorgen wij dat de studio op locatie representatief is vormgegeven. Vanuit onze evenementen achtergrond kunnen wij meubilair en aankleding bieden in vele stijlen, die aansluit bij uw huisstijl en wensen.  

Wij zien erop toe dat op technisch gebied alles klopt; het beeld, licht en geluid. Tijdens de uitzending schakelen we de camera’s en voorzien we iedereen van naamtitels. We zorgen dat presentaties, video’s en andere content op het juiste moment worden ingestart. Sprekers of gasten die niet op locatie aanwezig kunnen zijn, bellen we in en laten we live in de uitzending in beeld verschijnen. 

Is het misschien aantrekkelijk om aan uw studio op locatie een platform toe te voegen of er een hybride evenenement van te maken, lees hieronder verder.

Foto van een laptop met een livestream platform op het scherm

Interactief platform

Het is bij een livestream vaak wenselijk om de mening van het publiek te kunnen pijlen. Hiertoe biedt The Productioneers een te personaliseren interactief platform. Via dit platform, kunnen deelnemers aan de livestream vragen stellen, chatten met een moderator, antwoord geven op polls en stellingen en de livestream beoordelen. Dit geeft tijdens de livestream en achteraf een mooie dataset om aankomende livestreams te verbeteren en nog beter aan te laten sluiten bij uw publiek.  

Hybride

Het grote verschil tussen het livestreamen van een evenement en een hybride evenement is dat bij de laatste de focus ligt op interactie. Het online publiek moet op hetzelfde moment dezelfde inhoudt en beleving tot zich nemen. Waar het doel van een livestream vaak het zenden van informatie is, ligt de kracht van een hybride evenement bij de betrokkenheid van het publiek en het vergroten van je bereik.

Opstelling met Desk in Studio The Productioneers

STUDIO THE PRODUCTIONEERS

Wel een livestream organiseren, maar liever niet op eigen locatie. Dan is studio The Productioneers waar u naar op zoek bent. Onze moderne studio met proffesionele uitstraling is er speciaal op ingericht om livestreams uit te zenden. Ook deze studio kan op uw wensen worden aangepast klik hieronder voor meer over onze studio.

SAMENWERKEN?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!