Studio stream 2020

Toen in maart 2020 de evenementen branche op zijn kop gezet werd door covid moesten we iets anders gaan ondernemen. Het antwoord lag in het bieden van een digitaal alternatief. In nauwe samenwerking met partner Smile licht en geluid bouwde we de eerste versie van Studio Stream.

Studio Stream begon bijna als bezigheidstherapie, een laatste stroom halm om maar momentum te houden in een tijd dat alles stil stond. Eindeloos testen, verbeteren en weer testen. De eerste opnames en livestreams waren dan ook klein producties. Toch begonnen we te merken dat klanten de studio beter wisten te vinden en interesse hadden in het concept. Na de zomer ging het echt los. De hoeveelheid en complexiteit van producties schoot omhoog. Een uitdaging waar we erg van genoten.

Het werd ook tijd om de “tijdelijk” studio een vaste plek te geven Studio Stream 2.0. Een stuk loods werd vrijgemaakt, wanden geplaatst en een prachtige nieuwe studio was gerealiseerd in september 2020.

In december kwam de volgende stap. Vanuit een klant kregen we de vraag of we een speciale winter studio konden neerzetten voor hun digitale eindejaarsborrel. Volledig uitgerust met dennenbomen, skihut, vuurkorven en podium voor een singer song writter.

Na 2020 was het tijd voor ons om door te gaan. De studio kreeg een eigen projectmanager en wij ons eerste kantoor in Haarlem. We zijn nog met enige regelmaat te vinden bij Studio Stream voor regie of showcall en kijken met veel plezier terug op geweldige rit die we dat jaar met Studio Stream en Smile gemaakt hebben.