Demonstratie van de Amsterdamse water scouting en Port of Amsterdam tijdens de SAIL 2020 kick-off

Evenement: Sail 2020 Kick-off 2019

Eens in de 5 jaar wordt de haven van Amsterdam het middenpunt van de maritieme wereld. Tijdens Sail Amsterdam komen duizenden unieke schepen naar de stad. Van historische zeil schepen tot de modernste superjachten. Om dit allemaal mogelijk te maken is er een enorme aanloop nodig. Een jaar voor de start van het evenement is dan ook de eerste kick-off. Een kleine bijeenkomst waar de eerste plannen en deelnemende schepen openbaar worden gemaakt.

In 2019 was dit ook het geval voor Sail 2020. Bij Undercurrent, een drijvende evenementenlocatie, spraken o.a. de directeur van Sail en burgermeester Halsma. In echte feestelijk sfeer was er voor de aanwezigen genoeg te beleven. Van een demonstraties van de Amsterdamse water scouts en Port of Amsterdam tot een rond vaart op zeiljacht “De Titaan”. Door de corona pandemie kon Sail in 2020 niet plaats vinden. Sail Amsterdam is in 2025 terug.

Als The Productioneers waren wij in opdracht van S.V.P. Sfeerbeheer aanwezig voor de productiemanagement van het kick-off event.