Online producties

Wij verzorgen de technische productie van online bijeenkomsten zoals talkshows, webinars of webcasts. Wij zien erop toe dat op technisch gebied alles klopt; de camera’s, licht en geluid. Ook denken we graag mee bij het ontwikkelen van een goed concept. Gedurende de uitzending doen wij de regie; we schakelen de camera’s, -de content, laten de inbellers in beeld verschijnen, voorzien iedereen van naamtitels en zorgen dat de hele uitzending soepel verloopt. We kunnen een studio bouwen op een locatie naar uw keuze, maar kunnen ook een uitzending maken vanuit onze eigen studio in Haarlem.

Studio The Productioneers

In het centrum van Haarlem ligt op de Burgwal Studio The Productioneers. In deze compacte studio is veel mogelijk. Een zakelijke presentatie geven aan uw klanten of medewerkers of met vier personen in de studio een paneldiscussie voeren, de studio is uitermate geschikt voor informatieoverdracht en presentaties. Door de verschillende inbelmogelijkheden is uw livestream virtueel uit te breiden. Uw sprekers hoeven niet fysiek in de studio aanwezig te zijn om hun presentaties te geven. De uitzending kan naar het platform van uw voorkeur worden uitgezonden. De uitzending kunnen we naar uw wensen vormgeven met naamtitels en andere graphics gebrand in uw huisstijl.

Remote Production

De regie van online producties kunnen we ook op afstand doen. Dit noemen we Remote Production. Dit houdt in dat wij niet op locatie van de studio of het evenement aanwezig hoeven zijn om de camera’s te schakelen, content in te starten, de inbellers in beeld te brengen en hen te voorzien van naamtitels. Dit doen we vanuit ons kantoor in Haarlem. Een Remote Production is op veel gebieden groener en efficiënter dan een normale productie. Zo zijn er minder reisbewegingen doordat er minder techniek en personeel naar locatie hoeft te komen. Dit maakt dat het op locatie ook minder druk. Er is minder tijd nodig om op te bouwen, dit kan schelen in de kosten van locatiehuur. Het is makkelijker om sprekers van over de hele wereld in te laten bellen. Er kan beter en sneller geacteerd worden op wijzigingen in het programma (bijv. extra spreker). Daarnaast kan is evenement het makkelijk op te schalen (bijv. van 200 naar 500 kijkers).
In deze casus leest u een voorbeeld van zo’n Remote Production

Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden van online producties en hoe deze toepasbaar zijn voor uw evenement.