Nieuwjaarsborrel

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau dat je kan ondersteunen bij het organiseren van een nieuwjaarsborrel? Bij The Productioneers ben je aan het goede adres! Wij zijn actief door heel Nederland en gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor de zakelijke markt. De organisatie van een nieuwjaarsborrel doen we samen met u. We kunnen de kerstmarkt op elke locatie organiseren! Of dit nou uw eigen locatie is of een bestaande evenementenlocatie, het is allemaal mogelijk.

Presentatie in de Ridderzaal
Het jacht "De Titaan" tijdens het SAIL 2020 kick-off event

Waarom een nieuwjaarsborrel organiseren?

Het nieuwe jaar met een frisse start beginnen, dat wil je toch? Een nieuwjaarsborrel is het perfecte moment om dat te doen. Er kunnen werk gerelateerde onderwerpen worden besproken, maar er is ook ruimte voor een informele activiteit.

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen)locatie zodat deze gereed is om uw bedrijfsevenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!