KErstmarkt ORganiseren

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau dat je kan ondersteunen bij het organiseren van een kerstmarkt? Bij The Productioneers ben je aan het goede adres! Wij zijn actief door heel Nederland en gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. De organisatie van een kerstmarkt doen we samen met u. We kunnen de kerstmarkt op elke locatie organiseren! Of dit nou uw eigen locatie is of een bestaande marktlocatie, het is allemaal mogelijk.

Het organiseren van een kerstmarkt voor uw personeel is een ludieke manier om hen een kerstpakket te geven. Onder het genot van winters entertainment, eten en drinken kan uw personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen. Het is een mooie manier om uw team te bedanken voor het harde werken van het afgelopen jaar.

 

Presentatie in de Ridderzaal

Waarom een kerstmarkt organiseren?

Wij helpen u met het organiseren van uw kerstmarkt van concept tot uitvoer! We gaan met u om tafel om helder te krijgen welke elementen belangrijk zijn bij de kerstmarkt om zo een mooi concept te maken. We denken mee over de invulling van het entertainment, de catering en de invulling van de verschillende kerstmarktkraampjes. Wanneer er een concept is gemaakt, beginnen we met produceren.

Mooie Afsluiting van het jaar

Op de dag van de kerstmarkt zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na de kerstmarkt zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw kerstborrel een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen)locatie zodat deze gereed is om uw bedrijfsevenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!