Kerstborrel

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau dat je kan ondersteunen bij het organiseren van een onvergetelijke kerstborrel? Bij The Productioneers ben je aan het goede adres! Wij zijn een evenementenbureau, actief door heel Nederland, dat gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen voor de zakelijke markt. De organisatie van de kerstborrel doen we samen met u. Dit kunnen we doen op uw eigen locatie of een bestaande evenementenlocatie.

Presentatie in de Ridderzaal
Het jacht "De Titaan" tijdens het SAIL 2020 kick-off event

Waarom een kerstborrel organiseren?

Het einde van het kalenderjaar is de perfecte gelegenheid om uw werknemers te bedanken voor hun inzet. Volgens The Productioneers is een kerstborrel daar de perfecte gelegenheid voor. Tijdens de kerstborrel heeft u de gelegenheid uw werknemers toe te spreken en terug te kijken op de successen van afgelopen jaar en de uitdagingen voor het nieuwe jaar. Daarnaast is het een mooie manier om uw team te bedanken voor het harde werken van het afgelopen jaar.

Kerstborrel organiseren

Wij helpen u met het organiseren van uw kerstborrel van concept tot uitvoer! We gaan met u om tafel om helder te krijgen welke elementen belangrijk zijn bij de kerstborrel om zo een mooi concept te maken. We denken mee over de sprekers, invulling van het entertainment, de catering en het proost moment. Wanneer er een concept is gemaakt, beginnen we met produceren.

Mooie afsluiting van het jaar

Op de dag van de kerstborrel zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na de kerstborrel zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw kerstborrel een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen)locatie zodat deze gereed is om uw bedrijfsevenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!