JUbileumfeest

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau dat je kan ondersteunen bij het organiseren van een jubileumfeest? Bij The Productioneers ben je aan het goede adres! Wij zijn een evenementenbureau, actief door heel Nederland, dat gespecialiseerd is in het organiseren van zakelijke evenementen. De organisatie van het jubileumfeest doen we samen met u. Dit kunnen we doen op uw eigen locatie of een bestaande evenementenlocatie.

Presentatie in de Ridderzaal
Het jacht "De Titaan" tijdens het SAIL 2020 kick-off event

Waarom een jubileumfeest organiseren?

Een jubileum is een mijlpaal om trots op te zijn! Dat moet gevierd worden. Het organiseren van een jubileumfeest is een uitgelezen kans om het verhaal van jouw organisatie te vertellen. Het is een mooie gelegenheid om de betrokkenheid van uw werknemers en de verbinding van uw partners met uw bedrijf te vergroten.

Jubileumfeest organiseren door The Productioneers

Wij helpen u met het organiseren van uw jubileumfeest van concept tot uitvoer! We gaan met u om tafel om een goed beeld te krijgen van het jubileum en een mooi concept te maken. We denken mee over de sprekers, invulling van het entertainment, de catering en het proost moment. Wanneer er een concept is gemaakt, beginnen we met produceren.

Onvergetelijk jubileumfeest

Op de dag van het jubileum zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw jubileum een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen)locatie zodat deze gereed is om uw bedrijfsevenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!