Welkom bij

Evenementenbureau Utrecht

Welkom Bij Evenementenbureau Utrecht

Wij organiseren en produceren evenementen. hybride events. livestreams.

Wat doen wij?

Wij zijn The Productioneers en wij organiseren en produceren evenementen, hybride events en livestreams. Als echte producenten denken we graag vanaf het eerste moment met onze klanten mee om een passend concept te creëren. Dat maakt ons werk variërend en uitdagend, dat vinden wij leuk! Wij organiseren en produceren fysieke events van congressen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Ook verschillende online events zoals webinars, talkshows of online congressen. Dit doen wij in onze eigen studio in Haarlem, maar ook on tour door heel Nederland en ver daarbuiten.

Camera in de Livestream studio tijdens de Inholland 24 uurs onderwijs battle

EVENTS

Van concept tot uitvoer, The Productioneers verzorgen de hele productie. We doen de productie van zowel grote als kleine zakelijke- en publieksevenementen. We denken mee vanaf idee tot uitvoer.

Livestream

We begeleiden u van A tot Z en verzorgen de technische productie van uw online evenementen zoals talkshows, webinars of online congressen. Wij zien erop toe dat op technisch gebied alles klopt; het beeld, licht en geluid. We ontzorgen u op technisch gebied volledig zodat u zich kunt focussen op de inhoud.

Regie TULIPS Launch Events 2022

STUDIO

Studio The Productioneers is van alle gemakken voorzien en leent zich perfect voor uw webinars, talkshows en online congressen. 

Lege talkshowtafel in Studio The Productioneers

Het evenementenbureau in Utrecht

Ons evenementenbureau in Utrecht is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en memorabele evenementen in Utrecht. Wij geloven in het creëren van ervaringen die betekenisvol zijn voor onze opdrachtgevers en hun gasten. Daarom zijn wij het evenementenbureau van Utrecht.

Wat organiseert ons evenementenbureau in Utrecht?

Ons evenementenbureau in Utrecht organiseert alles van kleine zakelijke bijeenkomsten tot grote internationale beurzen, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw evenementenvisie. Onze expertise op het gebied van logistiek, creativiteit en uitvoering stelt ons in staat om elk evenement in Utrecht tot in de perfectie uit te voeren.

Waarom ons als evenementbureau in Utrecht?

Wij begrijpen dat elk evenement in Utrecht uniek is en daarom werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om een evenement in Utrecht te creëren dat aansluit bij hun specifieke wensen en doelen. Of het nu gaat om het regelen van locaties, vervoer, verblijf, catering of entertainment, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Kortom, ons evenementenbureau in Utrecht is de perfecte partner voor het realiseren van uw volgende evenement in Utrecht. Laat ons u helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.