EVENTS VAN CONCEPT TOT UITVOER

Wij helpen u met het organiseren van uw evenement van concept tot uitvoer! Als eerst gaan we met u aan tafel om te kijken wat het doel van het evenement is. Vanuit dit doel gaan we over tot conceptontwikkeling. Wanneer er een concept is gemaakt, beginnen we met produceren. Van techniek tot stroomvoorziening, van verkeersplan tot catering en van decoratie tot signing. We overzien alle facetten van de productie van uw evenement.

Vuurwerkshow tijdens het Diwali Festival 2019

Evenementen Productie

Als specialist in het organiseren van evenementen die indruk maken. Tijdens het organiseren van een event komt er veel op je af. Wij begrijpen als geen ander dat het plannen en uitvoeren van een succesvol evenement veel tijd en moeite kost. Wij ontzorgen u graag in dit proces met onze uitgebreide expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw congres vlekkeloos verloopt, terwijl u zich volledig kunt richten op de inhoud.

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Daarnaast vinden we het ook leuk om de grotere particuliere feesten te produceren, bijvoorbeeld een tuinfeest, jubileum- of verjaardagsfeest.

een event organiseren

The Productioneers organiseren en produceren evenementen, hybride events en livestreams. Als echte producenten denken we graag vanaf het eerste moment met onze klanten mee om een passend concept, vlekkeloze voorbereiding en een uniek event te creëren. Dat maakt ons werk variërend en uitdagend, dat vinden wij leuk!

Creatieve Conceptontwikkeling: We geloven dat een evenenement niet alleen informatief, maar ook inspirerend en boeiend moet zijn. Ons creatieve team helpt bij het ontwikkelen van een uniek concept en thema voor uw event, waardoor er bij deelnemers een blijvende indruk achterblijft.

Locatie en Logistiek: We helpen u bij het selecteren van de meest geschikte locatie voor uw event, rekening houdend met factoren zoals capaciteit, bereikbaarheid en faciliteiten. Daarnaast zorgen we voor een vlekkeloze logistieke planning, inclusief tijdelijke accommodatie, transport en catering.

Technische productie: Als technisch producent zorgen wij ervoor dat uw evenement voorzien is van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en ondersteuning, waaronder geluidsinstallaties, projectieschermen, verlichting. Onze technici zorgen voor een vlekkeloze uitvoer. Zo bent u verzekerd van een professionele en geweldige ervaring voor uw deelnemers.

Registratie en Deelnemersmanagement: Registratie uitbesteden? Geen probleem! Onze partners hebben geavanceerde registratiesystemen en deelnemersmanagementtools. Deze tools maken het gemakkelijk om de aanmeldingen te beheren, deelnemersgegevens te verzamelen en een vlotte check-in en -uit te garanderen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en nemen waar nodig het gehele proces uit handen.

Eventmanagement en Coördinatie: Op de dagen van het evenement zorgen we voor de opbouw en houden onze producenten het overzicht. Op de dag van uw event zorgen onze professionele eventmanagers ervoor dat alles goed verloopt. Van het begeleiden van deelnemers naar de juiste zalen tot het oplossen van eventuele logistieke uitdagingen, we coördineren elk aspect van uw congres. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement.

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen-)locatie zodat deze gereed is om uw evenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

een event organiseren

Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk event uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen en budget. Van kleine zakelijke bijeenkomsten tot grootschalige internationale evenementen, we passen onze diensten aan om aan uw behoeften te voldoen.

Volledige Ontzorging: Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het organiseren van uw evenement. Van het vinden van de perfecte locatie en het regelen van technische faciliteiten tot het beheren van de logistiek, catering en aankleding – wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw event tot in de puntjes wordt verzorgd.

Ervaring en Expertise: Met onze jarenlange ervaring in de evenementenindustrie hebben we al menig event mogen produceren en organiseren. Ons team van professionals beschikt over diepgaande kennis en expertise om aan al uw eisen te voldoen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers.

Klaar om uw event tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe The Productioneers u kunnen ontzorgen en een onvergetelijk congres voor u kunnen realiseren.

 

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!