Full production

Van concept tot uitvoer; The Productioneers verzorgen de hele productie. We doen de productie van zowel grote als kleinere zakelijke- en publieksevenementen. We denken mee vanaf idee tot concept. We superviseren alle facetten van de productie van uw evenement. Van techniek tot stroomvoorziening. Van verkeersplan tot catering. Van decoratie tot signing. Daarnaast zetten we ons in als productieleider, showcaller en stagemanager op uw evenement. Wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.
Bekijk deze casus ABT-Afscheid Walter

Technische productie

Als technisch producent houden we ons bezig met de facilitaire uitvoering van evenementen. Eigenlijk is dit al het tastbare op een evenement. Dit is dus niet zoals de naam doet vermoeden alleen de techniek, maar wij stemmen álle facetten van het evenement op elkaar af. Hierin voorzien wij onder andere in het regelen van de meubels, tenten, catering (-voorzieningen), signing, hekken, podiumbouw, sanitaire voorzieningen, licht, geluid, audio, visueel en de hierbij behorende financiële afhandeling.

Overlay management

Wanneer wij het overlay management van uw evenement doen transformeren wij uw evenementenlocatie zodat deze gereed is om uw evenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen, inclusief maar niet beperkt tot tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc.