Bedrijfsopening

Het openen van een nieuw bedrijf is een belangrijke mijlpaal en kan veel opwinding en anticipatie opwekken. Een goed georganiseerde bedrijfsopening kan veel voordelen opleveren voor een organisatie. Het kan bijvoorbeeld helpen om naamsbekendheid te genereren, nieuwe klanten aan te trekken en de bedrijfscultuur te versterken. Het kan ook een kans bieden om belangrijke mensen uit de gemeenschap uit te nodigen en de relatie met hen te versterken.

Presentatie in de Ridderzaal
Het jacht "De Titaan" tijdens het SAIL 2020 kick-off event

Een bedrijfsopening organiseren

Bij het organiseren van een bedrijfsopening is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de locatie, de datum en tijd, het aantal gasten en het thema van het evenement. Een goede planning is cruciaal om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat er geen onverwachte problemen ontstaan.

Een bedrijfsopening met The Productioneers

Als organisator van de bedrijfsopening is het ook belangrijk om de gastenervaring te overwegen en rekening te houden met hun behoeften. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je rekening moet houden met toegankelijkheid, dieetwensen of speciale verzoeken. Laat ons u ontzorgen bij al deze aspecten.

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen)locatie zodat deze gereed is om uw bedrijfsevenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!