bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement, een mooie manier om uw klanten of leveranciers een andere kant van uw bedrijf te laten zien. Of organiseert u een bedrijfsevenement voor uw medewerkers? Op uw eigen terrein of liever op een bestaande evenementenlocatie. Wordt het een uitgebreide borrel, een diner of een festival?  

Presentatie in de Ridderzaal
Welkom bij het ABT Festival

Zoals u ziet zijn er een hoop factoren die overdacht moeten worden om een succesvol bedrijfsevenement werkelijkheid te laten worden. Bent u een beetje overrompeld door dit alles, geen probleem. Wij van The Productioneers zijn gespecialiseerd in het organiseren en produceren van succesvolle bedrijfsevenementen. Wij denken met u mee vanaf het eerste begin en nemen de productie, mits gewenst, totaal voor onze rekening. We ontzorgen u, zodat u zich totaal kan richten op de inhoud en op het genieten van uw mooie evenement.  

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen)locatie zodat deze gereed is om uw bedrijfsevenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!