Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenementen zijn gelegenheden waarbij medewerkers of klanten elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen uitwisselen. Deze evenementen kunnen variëren van kleine bijeenkomsten tot grote conferenties of bedrijfsfeesten. Het organiseren van een bedrijfsevenement kan een uitdagende taak zijn, omdat er veel factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden, zoals de locatie, het programma, de catering en het budget.

Presentatie in de Ridderzaal
Het jacht "De Titaan" tijdens het SAIL 2020 kick-off event

organiseren van een bedrijfsevenement

Een van de belangrijkste aspecten van het organiseren van een succesvol bedrijfsevenement is de planning. Dit omvat het bepalen van het doel van het evenement, de doelgroep, de datum en tijd, de locatie, en het programma. Het is belangrijk om ruim van tevoren te beginnen met de planning, zodat er voldoende tijd is om alles te regelen en om mogelijke problemen op te lossen.

Een ander belangrijk aspect van het organiseren van een bedrijfsevenement is het budget. Het is belangrijk om een realistisch budget op te stellen en om ervoor te zorgen dat alle kosten worden gedekt, inclusief de locatie, het programma, de catering, de decoratie en eventuele sprekers of entertainers. Het is ook belangrijk om rekening te houden met onverwachte kosten en om voldoende reserve te hebben voor eventuele problemen.

Daarnaast is het belangrijk om de doelgroep van het evenement in gedachten te houden bij het organiseren van het programma. Het programma moet aantrekkelijk zijn voor de doelgroep en moet zorgen voor een positieve ervaring. Dit kan inhouden dat er inspirerende sprekers worden uitgenodigd, of dat er interactieve activiteiten worden georganiseerd.

Jubileumfeest organiseren door The Productioneers

Wij helpen u met het organiseren van uw bedrijfsevenement van concept tot uitvoer! We gaan met u om tafel om een goed beeld te krijgen van het evenement en een mooi concept te maken. We denken mee over de sprekers, invulling van het entertainment, de catering en het proost moment. Wanneer er een concept is gemaakt, beginnen we met produceren.

Werktekening festival 2020

OVERLAY MANAGEMENT

Heeft u de invulling van uw evenement al (deels) uitgewerkt en geproduceerd? Dan kunnen wij ook alleen het overlay management van uw evenement uit handen nemen. Wij transformeren uw (evenementen)locatie zodat deze gereed is om uw bedrijfsevenement te hosten. Overlay management omvat alle tijdelijke infrastructuur die nodig is om uw locatie te ondersteunen. Denk hierbij aan tenten, stroom, nutsvoorzieningen, hekken, vloeren, verlichting, bewegwijzering etc. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Soorten Events

Wij organiseren en produceren verschillende zakelijke evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsfeesten in alle soorten en maten. Benieuwd wat wij nog meer doen? Lees hieronder een van onze casussen.

Evenementen Productie

Op de dagen van het evenement zorgen we dat de opbouw soepel verloopt en houden onze producenten het overzicht. Na het evenement zorgen we ervoor dat de locatie weer leeg en schoon wordt opgeleverd. Oftewel, wij ontzorgen en bieden totaaloplossingen voor ieder evenement. Vanuit onze ervaring helpen we om van uw evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken.

Samenwerken?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!